In 1 sessie de rem er af

Zit je vast in je loopbaan en vraag jij je af:

 • Waar krijg ik energie van?
 • Wat heb ik te bieden?
 • Waar ligt mijn kracht?
 • Hoe kom ik verder?
 • Wat is mijn volgende stap?

Kom je er zelf niet uit om de volgende stap in je loopbaan te zetten? Heb je behoefte aan snel tot de kern komen en houd je er van om op een nuchtere, doortastende en praktische manier aan de slag te gaan met je loopbaan, dan is deze succesvolle sessie ‘de rem er af’ iets voor jou.

Eén sessie van 4 uur is genoeg!

Door snel te analyseren, logisch te ordenen en te focussen op wat voor jou klopt, help ik je om in beeld te krijgen waar de kansen en mogelijkheden zitten in jouw zoektocht. Je blijft dicht bij jezelf en komt bij heldere antwoorden die écht van jou zijn. Je hebt zin om direct in actie komen.

“Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang”

Wat gaan we doen?

We brengen jouw drijfveren, kwaliteiten,  energie + en -, valkuilen en ervaring in beeld. De rode draad wordt duidelijk en die vertalen we naar kenmerken van de functie/cultuur/organisatie/branche/sector die bij jou passen. Daarnaast weet je waar je rem zit en hoe je die loslaat. Je weet wat je wil én hoe je gericht actie kan ondernemen.

Wat levert deze sessie je op?

Na afloop weet je:

 • wat jouw koers is
 • waar jouw kracht zit
 • waar jij energie van krijgt
 • wat passende werkplekken/functies/cultuur/organisaties zijn
 • hoe jouw rem er af gaat
 • hoe je in actie komt

Je weet duidelijk welke ingrediënten voor jou bepalend zijn of een werkplek wel of niet bij je past. Daarmee kun jij bij netwerk-,  sollicitatie-, en functioneringsgesprekken gericht doorvragen over de onderwerpen die voor jou van doorslaggevend belang zijn. Je kan helder verwoorden waar het voor jou om gaat.

“Je gaat het pas zien als je het door hebt”

Ben je benieuwd of deze sessie jou verder kan helpen, wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel me of stuur een mailtje. Mijn contactgegevens zijn: 06 191 86 311 en sophie@sophiekroon.nl

Petra (46 jaar, praktijkmanager):

“Wat een goede keus om deze sessie bij Sophie te volgen! Ik had behoefte aan focus bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Sophie was 4 uur lang mijn spiegel en dat gaf mij richting. Die nieuwe werkplek vond ik daarna snel!”

Ervaring Diana (34 jaar, communicatieadviseur):

Ik was op zoek naar wat mij drijft in mijn werk. Deze workshop heeft mij veel opgeleverd! Inzicht in mijzelf, waar ik wil werken, in wat voor sfeer en waar mijn kwaliteiten liggen. Nu kan ik voor mezelf de juiste keuzes maken in het zoeken naar nieuwe baan.

Ervaring van Bob (40 jaar, docent lichamelijke opvoeding):

“Ik wil je graag bedanken voor je prachtige kaart. Wat heb je het mooi op een rijtje gezet! Ik ben nu rond aan het bellen en sollicitatiebrieven aan het schrijven, Het is erg fijn om dan zo goed op een rijtje te hebben wat ik te bieden heb. Het maakt dat ik dicht bij mezelf kan blijven en dat geeft vertrouwen. “