Korte Krachtige Coachtrajecten

Korte Krachtige Coachtrajecten

Het loopt op je werk niet lekker. Misschien weet je waar het aan ligt, misschien ook niet. Je hebt behoefte om je verhaal kwijt te kunnen aan iemand die neutraal is, oog heeft voor jouw ervaringen, scherp is en die met je meedenkt. Het liefst op een kort maar krachtige manier.

  • Loopt het niet lekker op je werk?
  • Voel je je onzeker over jezelf?
  • Wil je serieus genomen worden en ben je het zat om het anderen steeds naar de zin te maken?
  • Of heb je behoefte aan een moment van reflectie: hoe sta ik eigenlijk in mijn werk? Ben ik nog op de juiste weg? Ben ik nog de baas over mijn werk, of is mijn werk de baas over mij?

Je wilt graag het gevoel hebben dat je weer grip hebt op de situatie op je werk, dat je weet wat voor jou belangrijk is om prettig aan het werk te zijn. Je zit (weer) zelf aan het stuur zit in plaats van gestuurd te worden. Je hebt vertrouwen in je eigen kunnen en werkt op de manier die bij jou past. Je staat voor jezelf!

In een aantal gesprekken van 1 1/2 à 2 uur help ik je om jouw situatie helder te krijgen en heb je praktische handvatten die jou verder helpen, zodat je gaat doen wat jij wilt doen.

Ervaring van Gerna (30 jaar, allround medewerker woondiensten):

“Tijdens de gesprekken heb ik inzicht gekregen in het ‘probleem’ en vooral in mijzelf. Doordat Sophie veel samenvatte van wat ik vertelde, kwam ik er al snel achter dat mijn ‘probleem’ eigenlijk niet zo groot was. Wat een opluchting/inzicht!
 
Voor mij is het vooral belangrijk geweest om te weten/inzicht te krijgen waar het ‘probleem’ uit bestaat. Voor nu heb ik handvaten om mee verder te kunnen. En dat terwijl ik nog dacht dat mijn ‘probleem’ echt niet op te lossen was in een paar gesprekken!”
 
Ervaring van Monique (44 jaar, leidinggevende in de zorg):
“Lieve Sophie, recht uit mijn hart wil ik je bedanken, dat jij mijn onderbewustzijn bewust hebt gemaakt. Dat jij mij tot in mijn diepste onderbuik hebt laten kijken en zoeken wat ik nu ECHT wil. Bij jou mag je ECHT JEZELF zijn. Dank je wel!”
 

Ervaring van Anita (45 jaar, zelfstandig ondernemer, tekstschrijver):

“Ruimte, openheid en vertrouwen – woorden die veel zeggen over de manier waarop Sophie coacht en die ik precies bij haar vindt passen! Sophie kan écht luisteren, zo heb ik ervaren. En daarmee bedoel ik dat ze je rustig laat vertellen, hoe warrig het soms ook klinkt, geen moment oordeelt over wat je zeg, en je niet naar oplossingen toe wil praten die zij zelf in haar hoofd heeft. Ze vergeet geen enkele zin die je zegt en legt een verband tussen al deze puzzelstukjes die voor jezelf onsamenhangend lijken.

Ze durft stiltes stil te laten zijn en stelt precies die vragen waardoor je steeds dichter bij de kern komt. Op de een of andere manier krijgt ze het in al die rust voor elkaar om je zelf een antwoord te laten vinden op de vraag waar je mee kwam, en daarbij alle puzzelstukjes op hun plaats te laten vallen. Dat maakt een gesprek met Sophie tot een bijzondere ervaring. En wat zo fijn is: Sophie heeft een heerlijke humor, waardoor er telkens een soort lichtheid in het gesprek blijft, zelfs als er ’zware dingen’ aan de orde komen.”

Vraag jij je af of ik jou met jouw vraag kan helpen? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Mail of bel mij. Dan bespreken we jouw vraag en kijken we wie of wat jou het beste kan helpen. Mijn contactgegevens zijn: 06 191 86 311 en sophie@sophiekroon.nl