Arrangement ‘Zet jezelf in vuur en vlam’

Arrangement ‘Zet jezelf in vuur en vlam’

 

 

Dit arrangement ‘Zet jezelf in vuur en vlam’ past bij jou als je behoefte hebt aan:

 

  • stevige verankering van jouw vuur en talent in jouw zoektocht
  • een sparringpartner bij alle keuzes waar je voor komt te staan
  • een stok achter de deur om te voorkomen dat je in je huidige situatie blijft ‘hangen’

 

Dit arrangement bestaat uit de eenmalige sessie de rem er af aangevuld met een aantal gesprekken. Dat kan telefonisch of op mijn kantoor in Zwolle. In mijn rol als coach/sparringpartner reis ik met je mee. Ik houd je een spiegel voor en help je om in actie te blijven en zelf de regie te hebben en houden over je loopbaan.

 

Ik bewaak de aspecten die voor jou belangrijk zijn, zodat je dicht bij jezelf kan blijven en daarmee de doelen kan behalen die jij wilt.

 

De kosten voor dit arrangement zijn afhankelijk van wat jij graag wilt. Wil je na de sessie de rem er af bijvoorbeeld een aantal keer een half uur bellen, of wil je een paar keer bij mij langskomen? Of wil je een combinatie van beide? Alle varianten zijn mogelijk. We bespreken jouw wensen en welke vorm voor jou werkt. Vervolgens maak ik een offerte op maat en kan jij beslissen of het bij jou past. Ter indicatie: de tarieven die ik per uur hanteer zijn €90,- inclusief btw als je zelf betaald en €125,- exclusief btw als je werkgever betaald. De meeste werkgevers hebben budget beschikbaar voor opleiding en ontwikkeling van hun medewerkers.

 

 

Ervaring van Froukje (35 jaar, medewerker sociaal incasso):

“Ik voelde me erg onzeker in mijn nieuwe functie. Dankzij de vooral persoonlijke benadering van Sophie, en haar sessie de rem er af heb ik inzicht gekregen in mijn talenten. Ik vind het erg bijzonder om te ervaren wat bewustwording van je kwaliteiten met je doet.”

 

Ben je geïnteresseerd in dit arrangement, wil je er meer over weten of een afspraak wilt maken, dan hoor ik het graag. Mijn contactgegevens zijn: 06 191 86 311 en sophie@sophiekroon.nl